ENKELE WOORDEN

OVER MIJ

SEBASTIAN KLEIN GELTINK

Een oog voor detail

OP EEN CREATIEVE MANIER MAAK IK DE DROMEN VAN MIJN KLANTEN WAAR

ONDER DE VAKMENSEN WORDT PARTICULIERE RENOVATIE ALS EEN VAN DE MEEST UITDAGENDE WERKZAAMHEDEN GEZIEN. IK BEN HIERIN SUCCESVOL DOOR NAAR DE WENSEN VAN MIJN KLANTEN GOED TE LUISTEREN, TE ADVISEREN IN DE MOGELIJKHEDEN, EEN HELDER INVESTERINGSOVERZICHT OP TE STELLEN EN TOT SLOT EEN NAUWKEURIGE UITVOERING TE REALISEREN. MIJN KLANTEN PRIJZEN MIJ VOOR MIJN FLEXIBILITEIT EN EEN STRESSVRIJE ERVARING.

AANNEMER & TIMMERMAN

HOI, IK BEN SEBASTIAN

Ik ben gespecialiseerd in de renovatie en onderhoud van particuliere woningen

Opgegroeid in Bilthoven heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan bij een aannemer die bij particulieren schitterende projecten uitvoerde. Na een HBO studie in Groningen heb ik jaren achter een bureau gewerkt in o.a. één van de glazen torens die Amsterdam-Zuid rijk is. De onrust in mijn lichaam was echter niet te temmen waardoor ik besloten heb mijn hamer weer uit het vet te halen. Dit is een juiste keuze gebleken omdat ik weer fluitend naar mijn werk ga en het netwerk van tevreden klanten maar blijft groeien.

Door mijn intellectuele achtergrond ben ik in staat te denken vanuit de wensen van mijn klanten. Ik ben flexibel en hanteer een strakke planning waardoor klanten een leuke en stressvrije verbouwing ervaren, waarna ze trots het resultaat kunnen laten zien aan hun vrienden en familie! Door mijn creativiteit en hoge mate van ruimtelijk inzicht hoor ik regelmatig “Geweldig, hier was ik zelf nooit opgekomen”. Vervolgens voer ik door de VCA VOL certificering mijn werkzaamheden zorgvuldig en veilig uit. Bekijk gerust de projecten die slechts een greep zijn uit mijn bezigheden.

GECERTIFICEERD